Cârciumaru, despre Romanescu: „Are o ocazie fericită”

Fostul primar din Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, crede că actualul primar Marcel Romanescu ar trebui să fie mulțumit de echipa pe care a găsit-o în primărie. Asta deși tot mai multe surse spun că nimeni nu mai face nimic, nimeni nu mai semnează nimic după ce principalii directori din primărie au primit decizii de imputare a unor sume uriașe, ca urmare a unui raport ANAF. Romanescu nu s-a plâns public de echipa cu care lucrează, dar mai mulți liberali au spus că primarul este sabotat.

Florin Cârciumaru nu înțelege criticile unor liberali și spune că primarul ar trebui să fie fericit că a găsit o echipă gata făcută: „Domnul primar, din punctul meu de vedere, are o ocazie fericită, că a găsit acești oameni puși fiecare pe felia lui, să spunem, fiecare este la locul lui, sunt selectați de mine de-a lungul anilor în funcție de calități și defecte. Important este pentru un manager să folosească oamenii pe care îi are așa cum i-am folosit și eu, să scoată din fiecare ce are mai bun”.

Fostul primar îl avertizează pe Romanescu că liberalii care critică oamenii din primărie sunt invidioși: „Să caute să se implice să cunoască calitățile acestor oameni, chiar și defectele, să vadă că acești oameni pot să formeze o echipă de nădejde cu care să rezolve problemele orașului. Să nu se ia după tot felul de voci politice, invidioase până la urmă”.

Florin Cârciumaru mai spune că singurul interes al oamenilor din primărie este să își facă datoria față de oraș: „Nu că mă deranjează, dar mă doare sufletul când aud fel și fel de comentarii din partea unor oameni din echipa domnului primar Romanescu, care pe la toate colțurile comentează că domnul primar nu poate să facă treabă la nivel de municipiu pentru că în primărie sunt oamenii lui Cârciumaru. Nu este adevărat. Cu bune și rele, oamenii de lângă Cârciumaru au constituit și constituie o echipă de profesioniști. Nu au alt interes decât acela de a-și face datoria față de oraș”.

Cârciumaru crede că Romanescu are nevoie de un an să cunoască oamenii, după care va putea să treacă la treabă.

Vizualizări: 2,297

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: