Ponta și Văcaru nu vor primi o hârtie pentru excluderea din PSD

Cei doi deputați ai PSD Gorj care au susținut atât Guvernul Grindeanu la moțiunea de cenzură, dar care au fost prezenți și la învestirea în funcție a lui Marcel Romanescu, nu vor primi nici un document oficial din partea partidului cu privire la excluderea lor din această formațiune politică.

Președintele executiv al organizației, deputatul Mihai Weber, spune că decizia luată în Comitetul Executiv al PSD cu privire la excluderea automată din partid a celor care susțineau la acel moment tabăra Grindeanu se aplică și nimic mai mult. „Dacă cineva vrea vreo hârtie nu are decât să meargă la centru la partid și s-o ceară”, a menționat Mihai Weber, în mandatul trecut acesta împărțind biroul de parlamentar din Prefectura Gorj cu Victor Ponta. Acum doar Weber a mai rămas în spațiul respectiv, iar Ponta a fost mutat undeva sus, la etaj, în Prefectură, într-o cameră care are o ușă comună cu camera atribuită lui Alin Văcaru. Ponta și-a vizitat acum cabinetul parlamentar, a constatat cât de strâmt este spațiul respectiv și a promis că până nu trece vara va monta acolo și un aparat de aer condiționat, căldura fiind insuportabilă.

Ponta: PSD se vinde!

În privința excluderii sale din PSD, deputatul spune că ani de zile „prietenii” din PSD Gorj l-au lăudat atât de mult că se mira și el cât de bun era. Acum, când spune că partidul merge pe un drum greșit, Ponta constată că a mai rămas doar cu Văcaru lângă el. „Atâția ani eram mai bun decât credeam, nu mai scăpam de atâtea laude. Așa m-am dat peste cap și sunt rău. Nu o să mă vedeți vorbind eu de rău vreun coleg din PSD. PSD a luat-o într-o direcție greșită, se vinde pentru interesul unei persoane sau grup restrâns, care nu are legătură cu social-democrația. Rând pe rând am fost folosiți toți. Și eu am fost folosit în campanie. Mie îmi pare rău. Nu mi-am închipuit vreodată că voi fi obligat să mă dea dl. Weber afară din PSD. Asta era o chestie pe care nu mi-am imaginat-o. Dar dacă e voința d-lui Dragnea și ceilalți nu au curaj să i se opună până la urmă o să plătim toți pentru greșelile noastre”, spune fostul premier, care oricum nu va contesta excluderea din PSD. Și colegul său de „suferință”, Alin Văcaru, se declară în continuare membru al PSD până când va primi un document oficial cu privire la excluderea sa. El e convins că ar putea rămâne în partid doar dacă filiala nu va fi condusă în următorii ani de Weber.

Vizualizări: 2,867

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: