Romanescu, instalat primar la Târgu Jiu: De mâine trecem la treabă!

Marcel Romanescu este, oficial, primarul municipiului Târgu Jiu. Liberalul a fost învestit miercuri, 28 iunie, în funcție. La eveniment au luat parte liderul PNL, Ludovic Orban, primarii liberali din Gorj, consilierii locali, dar și Victor Ponta, fostul premier al României.

Momentul învestirii lui Marcel Romanescu în funcție a părut un fel de petrecere liberală, cam toți primarii PNL din județ fiind prezenți, dar și liderii partidului. „O zi importantă pentru Târgu Jiu, o zi importantă pentru PNL. Suntem astăzi (n.r. – miercuri), deja, cu un primar învestit în funcție, de mâine trecem la treabă. Dezvoltare pentru municipiul Târgu Jiu prin investiții și prin respectarea legii”, a declarat Marcel Romanescu, după ceremonia de învestire.

La eveniment a fost prezent și proaspătul lider al PNL de la nivel național care a lansat și un mesaj de susținere pentru noul primar. „Este un reprezentant al PNL care ne face cinste, un reprezentant al PNL care va arăta ce înseamnă o politică liberală în administrația din Târgu Jiu. Mesajul pe care îl transmit este de susținere totală din partea noastră pentru toate proiectele de dezvoltare ale municipiului Târgu Jiu, care să permită locuitorilor acestui frumos municipiu să aibă o șansă, să poată să trăiască în condiții civilizate, să beneficieze de servicii de calitate”, a declarat Ludovic Orban.

Prezența lui Victor Ponta a fost o surpriză pentru cei veniți să asiste la învestire. Romanescu a explicat că i-a invitat la ceremonie pe toţi parlamentarii de Gorj, pentru că va avea nevoie să-i susţină proiectele. Au mai participat la eveniment deputaţii Dan Vîlceanu (PNL) și Alin Văcaru (PSD). Soția, fiicele, dar și fratele, George Romanescu, şeful ITM Gorj, i-au stat alături noului primar.

Romanescu, despre plecarea la PSD

Cu acest prilej, Marcel Romanescu a lămurit și subiectul unei posibile treceri la PSD. „În momentul acesta și pe viitor, atâta timp cât am lângă mine cei mai reprezentativi oameni ai PNL, în frunte cu președintele PNL, nici nu se poate lua în discuție o astfel de variantă”, a comentat Romanescu. La rându-i, Ludovic Orban a făcut declaraţii: „Această întrebare (n.r. - despre plecarea lui Romanescu la PSD), chiar mi se pare o glumă, mai ales în ceea ce îl privește pe Marcel Romanescu, care este un om alături de care sunt în partid de nici nu mai țin minte cât și care a fost ales ca și candidat la PNL. Nu vă luați după zvonistica mizerabilă care, probabil, este pusă la cale tot de adversarii supărați că au fost bătuți ca la Verdun”, a intervenit Ludovic Orban.

Galerie foto




Vizualizări: 5,302

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: