Ponta v-a spus: Scapă cine poate!

Ponta le spunea liderilor PSD în campania electorală, cu privire la acţiunile DNA, că, dacă nu va fi el preşedinte, scapă cine poate. În rândul baronilor era panică, aşa că anunţul lui Ponta i-a mobilizat. Nu destul se pare, poate nici aştrii nu au ţinut cu ei, aşa că Iohannis a devenit preşedinte şi lasă procurorii să zburde. Ceea ce, e din ce în ce mai clar, Traian Băsescu nu a făcut.
În România se apropie alegerile locale, iar cei care au furat în ultimii 20 de ani nu par dispuşi să dea înapoi. Tot ei conduc partidele şi pun pe liste oameni care nu înseamnă şi nu pot însemna schimbarea clasei politice.
Într-un fel e bine, că asta îi face pe cei de la DNA şi SRI să scormonească în arhive şi aflăm tot felul de trăsnăi. Însuşi fostul şef al DNA, Daniel Morar, a fost denunţat, cum că l-ar fi iertat pe Crin Antonescu de un dosar, cu condiţia să nu-l mai critice pe preşedintele de atunci Traian Băsescu.
Ce aflăm din denunţuri? Aflăm cum Bombonica, fosta soţie a lui Liviu Dragnea, a impus plata din bani public a unor salariaţi care nu au trecut şapte ani pe la serviciu. Timp în care prestau muncă politică pentru PSD. Aflăm din denunţuri cum ăştia de la nivel de vârf sunt toţi rude între ei, iar clanul Ponta – Oprea – Ghiţă este prins în tot felul de combinaţii, cu tot felul de oameni.
Ce trebuie să înţeleagă românii însă este să nu mai dea votul unor astfel de oameni. Mai bine să voteze necunoscuţi, independenţi sau de la partide inventate, decât de la partidele conduse de mafia politico-economică din România. Procurorii DNA nu pot stârpi mafia, oricât de mulţi politicieni ar aresta, dacă poporul votează în continuare aceleaşi partide de mafioţi. Este adevărat că oferta este slabă, dar poate dacă ne vom uita cu atenţie la candidaţi, vom găsi printre ei oameni de bună credinţă. Altfel, se va putea şi numai cu DNA-ul, dar mai durează câţiva ani.

Vizualizări: 789

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vocile schimbării:

Citește și: