Popeangă: Îl putea schimba pe Ciurel fără să-i dea 1 euro

Deputatul de Gorj, Vasile Popeangă, crede că Laurențiu Ciurel nu va primi nici măcar un cent pentru că a fost destituit din fruntea CE Oltenia înainte de expirarea contractului de management.

Popeangă a spus că fostul președinte al Consiliului de Supraveghere, Gabriel Dumitrașcu, i-ar fi comunicat încă de pe vremea când se afla la conducerea CE Oltenia, că avea motive solide să-l destituie pe Ciurel fără să-i dea în schimb vreo despăgubire. "Nu cunosc materialul care a fost făcut, am avut o discuţie cu un secretar de stat, nu cunoştea nici el conţinutul materialului, dar bănuiesc că l-au făcut de aşa natură să nu plătească bani pentru faptul că l-au schimbat pe Ciurel. Asta dacă au fost băieţi deştepţi cei de la Consiliul de Supraveghere, pentru că motive aveau. Fostul preşedinte al Consiliului de Supraveghere, Dumitraşcu, avea un material. Într-o discuţie pe care am purtat-o cu el mi-a spus că îl schimba pe Ciurel fără să-i dea nici măcar un euro. Acum soarta CEO depinde de cum vor selecta echipa. Dacă va fi o echipă care are o viziune şi doreşte să facă ceva pentru complex eu sunt convins că va rezolva multe din probleme. Şi, bineînţeles, să aibă şi sprijin la nivelul executivului. Dacă va fi pusă aşa, tot o echipă cu sprijin politic, nu cred că se va face mare lucru", a declarat Vasile Popeangă.

Deputatul a mai spus că la finalul lunii noiembrie i-a adresat o interpelare ministrului Energiei, Victor Grigorescu, legat de strategia pe care o are în privinţa CE Oltenia, dacă este de acord cu realizarea mixtul energetic şi dacă va elabora strategia energetică şi ce rol vor avea producătorii pe cărbune. Popeangă a spus că nu a primit încă un răspuns din partea ministrului.   

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: