Portarul de la Pandurii, căutat de Poliţie. Află motivul!

Portarul echipei de fotbal Pandurii, Răzvan Stanca, şi-a recuperat portofelul pe care l-a pierdut în zona Traian. Norocul fotbalistului a fost că un poliţist din cadrul IPJ Gorj a dat peste portofelul plin cu bani şi carduri bancare. Poliţistul Cristian Chiană a spus că nici prin cap nu i-a trecut să nu-i înapoieze lui Stanca portofelul mai ales că este şi fan al echipei de fotbal.

 Portofelul pierdut de portarul Răzvan Stanca era plin cu bani, dar avea şi biletele pentru un sejur în străinătate. Poliţistul care l-a găsit spune că, după ce a văzut obiectul în stradă, a mers la Poliţia Municipală și a încercat să facă rost de numărul de telefon al fotbalistului. ”Am observat portmoneul de culoare neagră după trecerea de pietoni de la CEO. Am oprit, l-am luat, l-am pus pe banchetă, am mers la Poliţia Municipală după care am scos actul de identitate şi l-am recunoscut pe domnul Stanca, portarul de la Pandurii, fiind un fan al echipei. Prin cunoştinţe, prieteni, am intrat în posesia numărului de telefon al dumnealui, l-am contactat, iar dumnealui a venit la sediul Poliției, i-am înmânat portofelul cu tot ce avea în el. Avea în el și valută, și bani românești, și biletele pentru un sejur, o sumă importantă de bani”, a spus polițistul Cristian Chiană.

Portofelul era cu atât mai important cu cât urma un meci de fotbal, iar Stanca ar fi avut nevoie de buletin. ”Mi-a mulţumit foarte mult pentru că luni avea deja etapă la Bucureşti şi nu putea să participe la meci fără actul de identitate. Mi-a mai mulţumit şi pentru că a avut acele bilete pentru un sejur. Sper să rămânem prieteni. Eu am fost educat de părinţii mei şi gestul pe care l-am făcut eu, consider că ar trebui să-l facă toți cetățenii”, a spus Cristian Chiană.

Fericit că și-a recuperat portofelul, Răzvan Stanca i-a mulțumit politiștului și l-a invitat să urmărească în continuare meciurile echipei Pandurii Târgu Jiu. ”Mi-am dat seama că l-am pierdut abia când am ajuns acasă. M-am întors la locul unde am crezut că l-am pierdut, am văzut că nu e, după care am vrut să merg la Poliție să sesizez. Nu știu cum m-aș fi descurcat fără buletin. Știu că l-am băgat în buzunar, dar probabil că mi-a căzut lângă mașină. Portofelul meu e puțin mai mare pentru îmi țin și telefonul în el”, a spus Răzvan Stanca, portarul echipei Pandurii Târgu Jiu. Cel mai probabil, polițistul va fi recompensat de conducerea IPJ Gorj.

Vizualizări: 354

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: