Post de inspector la o instituţie din Gorj

Centrul de Cercetare, Documentare și Promovare „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu, județul Gorj, organizează un concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiei de inspector de specialitate, gradul profesional II, din cadrul Compartimentului Centrul Național de Informare și Promovare Turistică – CNIPT Târgu Jiu.

Postul presupune perioadă nedeterminată.

Pentru a se putea înscrie la concurs, candidaţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă în specializările:geografia turismului; economia comerțului, turismului și serviciilor; turism cultural; jurnalism; comunicare și relații publice; filozofie; filologie; arte plastice; să aibă vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului de minimum un an şi să cunoască două limbi străine.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 27 martie 2023, ora 16.00. Pe data de 4 aprilie 2023, va avea loc  proba suplimentară eliminatorie de limbă străină. Proba scrisă se va defăşura pe data de 10 aprilie 2023. Data şi ora probei interviu se vor comunica ulterior.

Vizualizări: 1,697

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: