Post plătit cu 10.000 lei, scos la concurs

A fost scos la concurs postul de manager al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu. Concursul se organizează în perioada 15-29 martie, în două etape. Prima este eliminatorie, de verificare a îndeplinirii de către candidați a condițiilor stabilite prin anunțul de concurs. Urmează apoi etapa de susținere publică și de evaluare a proiectului de management. Aceasta se desfășoară la sediul spitalului, în data de 24 martie.

Pot participa la concurs candidații care sunt absolvenți ai unei instituții de învățământ superior medical, economico-financiar sau juridic, au un masterat sau doctorat în managementul sanitar, economic sau administrativ sau sunt absolvenți ai unor cursuri de perfecționare în management sau management sanitar, agreate de Ministerul Sănătății.

De asemenea, candidații trebuie să aibă o vechime de cel puțin 2 ani în posturi prevăzute cu studii universitare și să nu fie în prag de pensionare.

Dosarele de înscriere la concurs vor fi depuse până la data de 15 martie, ora 10, la sediul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

Postul de manager este remunerat cu mai bine de 10.000 de lei net. În prezent, funcția este ocupată de către Dumitru Vienescu, încă din decembrie 2019.

Vizualizări: 4,357

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: