Post scos la concurs de un colegiu din Târgu Jiu

 Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu va organiza un concurs de recrutare! Unitatea școlară are nevoie de un paznic, iar pentru a găsi un om pentru postul vacant, a fost publicat un anunț în acest sens. Cei interesați să candideze trebuie să știe că o condiție esențială este aceea că trebuie să dețină atestat de pază eliberat și avizat de Poliția Română.


Printre condițiile pe care trebuie să le îndeplinească persoanele care doresc să participe la acest concurs se mai numără: nivelul studiilor – 12 clase (ciclul superior al liceului) și vechimea în muncă. Pentru ocuparea postului de paznic este necesară o vechime de cel puțin 3 ani. 

Concursul se va organiza conform calendarului anunțat deja și anume: pe 25 octombrie 2022, la ora 10.00 va avea loc proba scrisă și tot în aceeași zi, dar la ora 13:00 va avea loc proba practică.

Candidații sunt așteptați să își depună dosarele la sediul Colegiului Național „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu, acolo unde pot obține și mai multe informații despre acest concurs.

Vizualizări: 2,298

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: