Posturile bănoase le fac cu ochiul pesediştilor. Cine râvneşte la un salariu de 10.000 lei!

Post tentant pentru mai mulți social-democrați gorjeni. Funcția de director al Oficiului Județean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (OJFIR) Gorj va fi vacantată de către Gheorghe Cocină, care se pensionează. Atât fostul primar de la Negomir, Ion Gruescu, cât și purtătorul de cuvânt al PSD, Anca Bordușanu, par să aspire la postul remunerat cu aproape 10.000 de lei lunar.

Postul lăsat liber de Gheorghe Cocină la OJFIR Gorj  pare să fi băgat zâzanie între doi social-democrați. Fostul primar din Negomir, Ion Gruescu, și purtătorul de cuvânt al PSD, Anca Bordușanu, ar fi interesaţi de acest post bănos, spun surse din partid. Ion Gruescu susţine însă că n-au existat aceste discuții și că are o relație bună cu Anca Bordușanu. „Nu aș zice nu, pentru că poate sunt printre primii primari care am adus fonduri europene în județ. Și la ora actuală comuna este un șantier datorită fondurilor europene pe care le-am adus când am fost primar. Este un domeniu unde zic eu că m-aș descurca destul de bine. Nu știu nimic despre Anca, n-au fost discuții. Eu ce să zic, eu toată viața am fost ales, ca să câștigi o funcție aleasă, trebuie să muncești, să faci treabă. Pe mine nu m-a întrebat nimeni, eu cu Anca n-am discutat nimic”, a spus fostul primar Ion Gruescu.

Din declarațiile sale, Gruescu pare să mizeze pe relația apropiată pe care o are cu senatorul Florin Cârciumaru. „N-a fost săptămână să nu discut cu Cârciumaru, eu fiind mai apropiat, ne cunoaștem de copii, eu discut mult mai deschis foarte multe lucruri pentru că îi știu și activitatea. (...). Dar, eu nu vreau să mă bag în ceva ce nu știu. Nu pot să zic că mă dau la o parte, n-am avut niciodată onoarea să lucrez pe asemenea salariu”, a spus fostul primar Ion Gruescu.

Şi alte persoane din afara PSD s-au arătat interesate de acest post.

Vizualizări: 4,188

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: