Ponta și Dragnea se întrec în „amintiri pescărești”…

Cei doi mari pescari social-democrați ai ultimelor zile, Liviu Dragnea și Victor Ponta, au ajuns în situația în care recunosc public faptul că nu își mai vorbesc. Doar prin intermediul presei și al rețelelor de socializare mai deapănă povești pescărești, deputatul de Gorj fiind cel care a scris pe Facebook despre o întâmplare din 2012 din Delta Dunării. Asta după ce Dragnea a postat pe contul său de Facebook poze în care apare împreună cu Sorin Grindeanu la pescuit, premierul fiind începător în acest sport, deși captura de știuci a fost una cu care să se laude.

Ponta e de părere că actualul șef al Guvernului ar trebui să își ia cu el o vestă solidă atunci când merge la pescuit cu actualul șef al PSD pentru că, din experiență, știe că Dragnea rămâne singur în barcă, indiferent cu cine s-ar afla. Un exemplu în acest sens îl reprezintă chiar mazilirea vicepremierului Daniel Constantin, cel despre care s-a tot vorbit că ar urma să pună bazele unui nou partid împreună cu Ponta. Și ca să dea de înțeles că s-ar putea întâmpla așa ceva, Ponta scrie în postarea sa de pe Facebook despre cât de pregătit este să înoate contra curentului și să îi salveze pe cei aruncați din barcă!

„Mă descurc să înot chiar şi contra curentului”

„Atunci am avut un weekend extrem de încărcat - stabilirea candidaților la Alegerile Parlamentare din Decembrie 2012 . În plus, am adoptat toți o «Declarație oficială de solidarizare cu Liviu Dragnea» - știu că acum sună comic dar așa a fost!  Am fost atunci în «barca USL» cinci oameni (ca în faimoasa comedie «Operațiunea Monstru»): Crin Antonescu, Victor Ponta, Gabriel Oprea, Daniel Constantin și - cu voia dvs. ultimul pe listă - «camaradul și prietenul» Liviu Dragnea! Au trecut de atunci ceva mai mult de 4 ani / continuarea o știți: întâi a sărit în apă Crin, după aceea am fost eu «împins» mai discret, apoi a urmat aruncarea brutală peste bord a lui Gabi și acum ejectarea cu tot cu băncuță a lui Daniel! Tristă poveste - important e că în barcă a rămas unul singur, cel mai rezistent dintre noi toți  / cel pentru care ne asumam și proclamam toți atunci «solidaritatea»!!! Ieri am văzut fotografii cu Premierul Grindeanu stând în picioare în barcă alături de «camaradul și prietenul» Liviu / sper să fie deștept și să își pună urgent o vestă solidă de salvare pe el - istoria se repetă pentru cei care nu învață din experiențele trecutului. Dincolo de aceste «povești pescărești», cel mai important lucru pentru noi toți e să nu se scufunde «barca»! Văd valuri mari, găuri multe și un «Cârmaci» care e mai preocupat de aruncarea celorlalți peste bord decât de ajungerea în siguranță la mal! Eu mă descurc foarte bine să înot - chiar și contra curentului! Așa că sunt pregătit să salvez cât pot de mulți pasageri căzuți (sau aruncați) din barcă!”

Liviu Dragnea s-a ferit să facă prea multe comentarii cu privire la cele povestite de Ponta, limitându-se la a preciza că nu a mai vorbit cu acesta în ultimele zile, probabil de când deputatul de Gorj i-a înaintat demisia în alb din PSD. „Nu îi răspund în niciun fel. Deja nu mă mai deranjează. Despre barca USL nu cred că este cel mai în măsură să vorbească (...) Nu știu ce va face Victor Ponta, nu am mai vorbit cu el”, a menționat actualul lider al social-democraților.

Vizualizări: 311

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: