Poți juca acum popularul joc de poker online și să câștigi sume consistente

Jocul de poker este jocul de noroc preferat de jucători, în principal datorită gradului mai mare de influență a strategiei de joc versus noroc în rezultatul obținut, într-o proporție de 80/20. Jocul utilizează un pachet clasic de cărți, iar scopul principal al jucătorului este de a aranja cărțile în combinații câștigătoare cât mai valoroase.

Pokerul are diverse variate, apreciate de jucătorii pasionați, iar site-urile de jocuri poker online România oferă o gamă largă de posibilități de joc.

Acest joc este în principal un joc de pariere, iar potrivit experților sitului de jocuri online betromania.ro, a învăță să pariezi la poker necesită timp și exercițiu practic. De aceea, ofertele site-urilor de profil vin cu multe informații tehnice pentru o cunoaștere în detaliu a acestui joc complex, dar și cu posibilitatea de a juca poker online, chiar de la prima înregistrare pe site.

Condiții pentru a juca poker online


Pentru a putea accesa marea varietate de jocuri de poker disponibile online, trebuie să îndeplinești câteva condiții importante:

● să ai vârsta legală de 18 ani și un card de credit/debit sau portofel electronic virtual prin care să poți face depuneri sau încasări ale câștigurilor;

● o conexiune bună de internet pentru a nu risca să rămâi fără posibilitatea de a paria chiar în timpul jocului și astfel să ratezi cel mai important moment;

● un telefon sau un calculator care să funcționeze bine și care să permită fie descărcarea de aplicații specifice de joc, fie rularea confortabilă pe site-urile de profil;

Odată îndeplinite aceste condiții poți trece la partea distractiva și de strategie a jocului de poker, neuitând însă că orice joc de noroc trebuie jucat responsabil, cu o limitarea optimă timpului de joc și a sumelor de bani pariate care să nu îți afecteze viața socială sau financiară.

Principalele reguli ale jocului

Fiecare jucător are la începutul jocului un număr egal de puncte. Acestea formează potul, care va ajunge în final la câștigătorul rundei. În timpul jocului jucătorii pot alege să parieze suplimentar pentru a-și mări valoarea potului pus în joc. În momentul în care un jucător pariază, ceilalți participanți trebuie să parieze același număr de puncte pentru a putea continua jocul. Mai există și opțiunea de a crește pariul sau de a renunța la pariere, situație în care jucătorul pierde banii plasați.

Jocul de poker este câștigat de jucătorul care încă mai este în joc la final și care cea mai valoroasă combinație de cărți posibilă. Variantele câștigătoare, în ordine descrescătoare, pot fi următoarele:

 

Conform profesioniștilor site-ului de poker online betromania, obiectivul unui jucător de poker trebuie să fie nu este doar de a câștiga cât mai multe mâini posibile, ci de a câștiga mai multe puncte. Jucătorii buni vor fi aceia care vor reuși să câștige mai mult decât vor pierde, la finalul mai multor runde de joc.

Nu mai rămâne decât să descoperiți singuri, din confortul propriului apartament, frumusețea jocului de poker online și satisfacțiile unor câștiguri realizate prin strategii personale inventive.

Vizualizări: 544

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: