Opt zile de festival la Polata la sfârșitul lunii iunie

Sfârșitul lunii iunie vine cu opt zile de festival în localitatea Polata din Municipiul Târgu-Jiu. Este vorba de Festivalul Lavandei 2021, care anul trecut s-a bucurat de un real succes. Pentru a putea mulțumi pe toată lumea care vrea să ia parte la eveniment și pentru a respecta măsurile încă impuse de autorități, organizatorii au decis ca festivalul să se desfășoare în perioada 27 iunie-4 iulie.

”Ca în fiecare an, începem vara împreună, așadar vă invitam în data de 27 iunie la deschiderea Festivalului lavandei 2021. Vă așteptăm pe tărâmul nostru de basm, duminică, între 11.00-17.00, să ne bucurăm împreună de parfumul lavandei. Tot duminică, partenerii Lavandinne, ADER și Clubul Rotary, vor organiza un concert - muzica clasica.”, este anunțul făcut de Ana Neagu.

Cei care vor participa la eveniment vor putea admira și chiar achiziționa produsele antreprenorilor locali și ale meșterilor populari prezenți, susținând astfel micile afaceri din comunitate.

”Și-a anunțat prezența UMUR, atelier de print digital cu desene create special, care ne dezvăluie colecția dedicata sculptorului Constantin Brâncuși, dar și o nouă colecție lansată cu ocazia bicentenarului Revoluției de la 1821 , condusă de Tudor Vladimirescu, Tataie Studio - ceramică printată 3D, 2D-3D ,Developemnt ART - printare 3D, Lavandinne – decorațiuni si produse naturale cu și din lavanda, dulcele ne este asigurat de Cămara cu Savoare- rosa damascena- produse de consum, Stupina Ianis, produse apicole și Le Charme completează atmosfera unei zile memorabile prin minunatele piese de mobilier, readuse cu măiestrie la viață, special create pentru casele dumneavoastră. Puneți liber în agenda ți vino sa cream împreună amintiri frumoase!”, anunță organizatoarea.

Festivalul se desfășoară în perioada 27 iunie-04 iulie, astfel: 27-28 iunie - orele 11.00-17.00 și 29 iunie - 04 iulie - orele 11.00-18.00.

Vizualizări: 6,828

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: