Praz Vegas, în Târgu Jiu. Din meniu: pizza cu praz sau cu varză murată

Pizza oltenească a lui Ciprian Ogarca, câștigătorul show-ul culinar MasterChef din 2014, a ajuns și la Târgu Jiu. S-a deschis Praz Vegas unde târgujienii pot încerca o altfel de pizza. 

Este vorba de pizza cu praz care este vedeta restaurantului, dar și pizza cu varză murată și cârnăciori oltenești, cu fasole sau chiar cu mici. Pizza "Nea Marin de la Băilești" cu praz și pizza "Țața Veta" cu piept de pui sunt cele mai apreciate. 

Fondatorul conceptului "Praz Vegas" este Ciprian Ogarca cel care a câștigat MasterChef în 2014, dar care a primit și de la Imperiul Leilor 400.000 de euro să - și dezvolte afacerea. 

Prima pizzerie a fost deschisă la Craiova, fiind urmată de cea din comuna Plopșoru din Gorj, Filiași iar acum la Târgu-Jiu. "PrazVegas este brandul atipic, creat pentru a trăi visul oltenesc pe plaiul românesc. Emblema noastră, prazul, sortimentul de aur al acestui restaurant este folosit cu preponderență în multe preparate speficice locației. De 7 ani, pizzeria PrazVegas există pentru a oferi clienților calitatea, noutatea și diversitatea produselor preparate și dorim ca pe viitor să deschidem în fiecare oraș al României câte o locație cu brandul și calitatea PrazVegas. Ne puteti gasi si in Targu Jiu vis-a-vis de gara CFR", spune Ciprian Ogarca care vrea să ducă pizza cu praz și peste hotare.

Vizualizări: 1,417

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Bucătărie:

Citește și: