Prea multe plângeri! Concertele nu vor mai avea loc în Piața Prefecturii

De anul viitor, municipalitatea vrea să mute toate concertele ce au loc în centrul orașului sau pe insuliță. Pentru că sunt multe plângeri care au ajuns la Primăria Târgu Jiu, autoritățile vor muta petrecerile în noul parc de agrement ce se construiește în Cartierul Narciselor.

 

Mai mulți târgujieni s-au plâns, în scris, primăriei de muzica dată prea tare la spectacolele organizate în centrul municipiului și pe insuliță. De anul viitor, promite edilul Marcel Romanescu, toate evenimentele se vor muta: „Se construiește un parc cu contribuție de la UE de 3,5 milioane de euro. Este un parc de 12 hectare, unde vom avea amenajare cu sistem de irigat pentru toată această suprafață. Vom avea un amfiteatru care se construiește, de 600 de metri pătrați. Din acel moment, municipiul Târgu Jiu poate organiza orice eveniment în aer liber de orice nivel”.

Până la sfârșitul lunii octombrie, parcul ar trebui să fie gata, a promis constructorul. „Pe o suprafață de 12 hectare, putem organiza diverse evenimente și nu-i mai deranjăm nici pe cetățenii din Cartierul Bicaz, nici pe cetățenii din zona centrală a municipiului Târgu Jiu. Au fost plângeri. O parte din cetățeni sunt afectați de spectacolele pe care le-am organizat în Bicaz, în zona centrală și trebuie să ținem cont și de sesizările ce vin din partea cetățenilor care sunt deranjați de intensitatea decibelilor. Din 2023 încolo, ne vom muta cu toate evenimentele în zona Narciselor”, a anunțat primarul, într-o emisiune la Radio Accent.

Vizualizări: 2,423

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: