Prefect: După ce terminați voi cu protestul, poate termin și eu cu Prefectura

„După ce terminați voi cu protestul, poate termin și eu cu Prefectura!”, le-a spus, în glumă, prefectul Corneliu Răducan Morega minerilor și energeticienilor care protestează în Piața Prefecturii de mai bine de patru luni. „Mergem să susținem Pandurii, facem galerie, că am văzut că au goarne”, a adăugat prefectul.

Corneliu Răducan Morega a comentat, la Radio Infinit, situația Complexului Energetic Oltenia și a angajaților disperați că producătorul va intra în restructurare. “S-a ajuns la această situație datorită lipsei de investiții în Târgu Jiu și în Gorj. După 30 de ani de la Revoluție, tot CEO este principalul motor al județului. Eu cred că dacă aveam fabrici, uzine, făbricuțe pe lângă Târgu Jiu, problema CEO era secundară. Oamenii aveau variante. Neavând această variantă, au intrat puțin în vrie. Eu, unul, sunt alături de dumnealor. Între timp, m-am și împrietenit cu cei din Piața Prefecturii. Când am venit la Prefectură, erau acolo, le-am zis: Când voi pleca, sper să nu mai fiți aici”, a spus prefectul.

Mai în glumă, mai în serios, prefectul le-a făcut și o promisiune minerilor protestatari: „Am stabilit cu dumnealor. După ce terminați voi cu protestul, poate termin și eu cu Prefectura. Mergem să susținem Pandurii, facem galerie, că am văzut că au goarne”.

De 17 săptămâni, zeci de angajați ai Complexului Energetic Oltenia protestează în Piața Prefecturii, din Târgu Jiu, și cer să fie redusă vârsta de pensionare. 

Vizualizări: 7,633

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: