Top 3 atacuri la Florin Cîțu

Premierul Florin Cîțu este atacat la scenă deschisă după ce și-a anunțat candidatura la șefia PNL. Iată câteva dintre cele mai incisive atacuri venite dinspre susținătorii lui Ludovic Orban.

Fostul secretar general al Guvernului, Antonel Tănase, lider PNL Sector 3, spune că în drumul spre șefia PNL Florin Cîțu s-a înconjurat de „oportuniști, lichele și șmecheri” care „voiau să-i care plasele lui Ludovic Orban pentru puțină atenție”.

„Nu te poți numi un “om nou”, un om “care o ia de la capăt într-un nou proiect politic” dacă tot ce ai făcut până la “noul proiect” a fost să ștergi pantofi pentru putere, să te guduri pentru 5 minute la știri, să lingușești, să cerșești poziții, să juri loialitate când nu ți-a cerut-o nimeni, să faci compromisuri ca să pari relevant, să fentezi munca, să minți că ești capabil când de fapt nu știi diferența între Pepsi și Plexi, în sfârșit, un om nou este acela care nu caută cu disperare să se facă de râs arătându-și duplicitatea pentru a rămâne pe scena politică. Cât despre inițiatorul “proiectului politic nou” ei bine, eu, dacă aș fi în locul lui, m-aș delimita pe cât posibil de oameni care acum 1 lună voiau să-i care plasele lui Ludovic Orban pentru puțină atenție. Când ești cu adevărat nou și vrei să faci cum nu au făcut alții, să te îndepărtezi de practicile vechi, să începi de la 0, atunci nu aduna lângă tine în poza de grup oportuniști, lichele și șmecheri”, a scris Antonel Tănase pe Facebook.

Presedintele PNL Bucuresti, Violeta Alexandru, a lansat un mesaj ironic pentru sustinatorii lui Florin Cîțu.

"Eu nu mi-as face un proiect politic cu oameni care, de la momentul in care aveau nevoie de sprijin politic pana ieri, fara sa li se fi cerut, se gudurau pana la exagerare prin tot felul de promisiuni de loialitate. Un asemenea proiect nu dureaza niciodata. Marile idei si programe se pun in practica prin oameni. Dincolo de wow, conteaza seriozitatea, liberalismul practicat, nu declarat si taria de a te uita, in primul rand, la cum poti face bine pentru oameni, punandu-te pe tine pe planul doi. Aceste lucruri se vad pentru cine vrea sa vada", a afirmat Violeta Alexandru intr-o postare pe Facebook.

Secretarul general al PNL Sector 5, Daniel Dragos Tănăsoiu, regretă că filiala din care face parte l-a sustinut pe premier la alegerile parlamentare.

"Citu n-ar fi ajuns niciodata sa fie desemnat nici macar candidat la Senatul Romaniei din partea organizatiei noastre (PNL sector 5) fara sustinerea venita din partea lui Ludovic Orban. Va fac aceasta dezvaluire in premiera. Ludovic Orban ne-a chemat pe mine si pe Dan Meran inaintea alegerii candidatilor nostri la alegerile parlamentare si ne-a rugat sa-l sprijinim pe Florin Citu. Am acceptat. O decizie pe care acum o regret.

In rest sustinerea lui Florin Citu in partid este identica cu sustinerea pe care o are si in cadrul filialei noastre... tinde catre zero... In curand si filiala noastra se va pronunta pe acest subiect si cu 2, 3 exceptii se va pozitiona alaturi de liderul de necontestat al liberalilor - Ludovic Orban", a subliniat Tănăsoiu.

Vizualizări: 1,729

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: