Belgher: Va fi o luptă acerbă. Se vor pune bețe-n roate

Leonida Belgher, candidatul Partidului Ecologist Român pentru Primăria Bumbești-Pițic, spune de ce a ales să intre în lupta pentru fotoliul de primar. Belgher spune că este o luptă acerbă, însă contracandidatul său l-a convins că trebuie să intre în cursa electorală. 

După eșecul de la alegerile locale din toamna anului trecut, Belgher nu se lasă și vrea să preia frâiele comunei Bumbești-Pițic, acolo unde și locuiește. Cei care au mizat pe el sunt cei de la PER Gorj, sperând ca pe data de 27 iunie 2021 să fie câștigător.

”Sincer, mi-a fost greu pentru că am fost și bolnav, dar Dumnezeu m-a ajutat. Va fi o luptă grea, acerbă. Vreau să ajut oamenii. Sunt legat de această localitate. De 10 ani stau în Bumbești-Pițic. Sunt anumite lucruri care m-au deranjat foarte tare, dar sper ca cetățenii din localitate să vadă că sunt un om pentru oameni”, a spus Belgher.

Fostul consilier local se așteaptă ca și de data aceasta să i se pună bețe-n roate. Locuitorii din Bumbești-Pițic vor fi chemați la urne pe 27 iunie.

Vizualizări: 1,210

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: