Prefectul Andrei a plecat la sinistraţii din Moldova

Două tiruri încărcate cu 10 tone de haine şi 10 tone de alimente neperisabile şi o altă maşină cu ladă frigorifică, încărcată cu 2 tone de carne au plecat azi-noapte de la Târgu Jiu spre judeţele Suceava şi Botoşani.

Alături de convoiul cu ajutoare a plecat şi prefectul judeţului Gorj, Liviu Andrei, care va fi prezent chiar la descărcarea ajutoarelor. Acesta susţine că dacă va fi cazul va pune mână pe lopată şi va da ajutor oamenilor năpăstuiţi de ape. „Vreau să fiu de faţă atunci când se vor descărca tirurile cu donaţii. Bineînţeles că dacă va fi nevoie voi participa şi la alte activităţi, în portbagajul maşinii mi-am pus deja o pereche de cizme, pentru că nu mă duc în excursie la Moldova”, a declarat Liviu Andrei, prefectul judeţului Gorj.

Ajutoarele provin de la donaţiile făcute la cele trei corturi instalate în municipiul Târgu-Jiu, de la instituţiile din judeţ, dar şi de la gorjenii care au vrut să se alăture campaniei de strângere de ajutoare pentru sinistraţii din Moldova. Următorul transport este organizat sâmbătă, când vor fi încărcate donaţiile care nu au mai avut loc acum. Prefectul va reveni la Gorj vineri dimineaţa.

Vizualizări: 87

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: