Prefectul de Gorj, despre lipsa medicilor de la Ambulanță : Este un management dezastruos

Serviciul Județean de Ambulanță Gorj pare că nu scapă de probleme. Lipsa cadrelor medicale de pe ambulanțe se accentuează tot mai tare, lucru observat și de către prefectul Marcel Iacobescu. În urmă cu câteva zile, un lider de sindicat a postat pe pagina sa de socializare un mesaj prin care se plânge de faptul că nu sunt medici pe mașini, trâgând un semnal de alarmă în acest sens.

Prefectul de Gorj, Marcel Iacobescu, spune că managementul de la SAJ Gorj este unul dezastruos, considerând că o astfel de situație nu este de acceptat. Serviciul a primit din nou vizita corpului de control al Prefecturii Gorj în această perioadă pentru a face noi verificări.

”La Almbulanță ne confruntăm mereu cu probleme în ultima perioadă. Este un management dezastruos. Să lași ambulanțele fără medici, nu este de acceptat. Acolo au fost mai multe controale, însă nici măcar o măsură lăsată de Ministerul Sănătății nu a fost respectată. A fost aplicată și o amendă de DSP în valoare de 20.000 de lei, pentru neducerea la îndeplinire a măsurilor lăsate de corpul de control al Ministrului. Am trimis și noi corpul de control, iar din primele date, rezultatele nu sunt tocmai bune”, a spus prefectul Iacobescu.

Vizualizări: 1,445

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: