Două amânări pentru șefia DSV Gorj

Concursul pentru șefia Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentară Gorj a fost din nou amânat de șefii de la București.

Inițial, proba scrisă a concursului trebuia să aibă loc pe 7 decembrie, însă examenul a fost amânat pentru data de 20 decembrie, cu doar o zi înainte de concurs.

DSV Gorj face parte dintr-un lot de 12 direcții sanitar veterinare unde se organizează concurs pentru ocuparea funcțiilor de conducere. Pentru șefia instituției de la Gorj s-au înscris patru candidați, aceștia trecând de selecția dosarelor.

Fără să ofere o explicație clară, fiind invocate doar „motive obiective”, ANSVSA a anunțat că renunță și la concursul din pragul Crăciunului.

„Concursul de promovare în funcție publică de conducere (...), stabilit a se desfășura la data de 20.12.2021, ora 11.30 (proba scrisă), la sediul Facultății de Medicină Veterinară din București, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară, din Splaiul Independentei, nr. 105, sector 5, Bucureşti, din motive obiective, nu se mai desfășoară. Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor va relua procedurile de organizare și de desfășurare a acestui concurs, în condițiile legii”, este anunțul ANSVSA.

Surse oficiale susțin că amânarea ar fi legată de schimbările preconizate la conducerea ANSVA. Concursurile au fost demarate pe vremea Guvernului Cîțu, iar între timp, social-democrații au ajuns la guvernare și emit pretenții la funcțiile din cadrul DSV-urilor. Asta în condițiile în care ANSVSA funcționează direct în subordinea Secretariatului General al Guvernului, condus acum de PSD.

Galerie foto


Vizualizări: 2,363

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: