Prefectul de Gorj: Imagini din alt secol în Piața Centrală

Imagini revoltătoare au fost surprinse, astăzi, în Piața Centrală din Târgu Jiu. Mâncare gătită pe trotuar, în condiții mizere, oameni care mănâncă direct cu mâna din ceaune sau butelii pe lângă ceaune. 

Prefectul județului Gorj anunță că a dispus controale în piață. 

"Imagini din alt secol, astăzi, în Piața Centrală din municipiul Târgu Jiu, prezentate de jurnaliștii de la TV Sud. Este intolerabil modul în care un operator economic comercializează mâncare gătită pe trotuar, în condiții improprii, fără să țină cont de reguli de igienă și fără să respecte legislația în vigoare.

La fel de grav este că Administrația Pieței Centrale acceptă ca astfel de lucruri să se întâmple, punând interesele unora mai presus de siguranța și sănătatea cetățenilor. 

Butelii de gaz pe trotuar, persoane care mănâncă direct cu mâna din ceaunul din care se servesc toți clienții, lipsa materialelor de protecție a celor care servesc și pregătesc produsele alimentare - sunt imaginea unui peisaj grotesc, la 500 metri de operele lui Brâncuși din Parcul Central. 

Aceste lucruri nu au voie să se întâmple într-un oraș civilizat, condus în interesul cetățenilor. Vorbim de cea mai importantă piață agro-alimentară din Târgu Jiu, administrată de societatea Edilitara, aflată în subordinea Primăriei Municipiului Târgu Jiu. 

Am dispus ca Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Gorj și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Gorj să demareze o acțiune în urma faptelor întâmplate astăzi în Piața Centrală, pentru ca astfel de situații să nu mai existe în municipiul și județul nostru. Cetățenii orașului lui Brâncuși merită mai mult respect și servicii publice/private de calitate", este mesajul transmis de prefectul județului Gorj, Iulian Popescu.

Galerie foto




Vizualizări: 11,695

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: