Prefectul de Gorj, şase luni pe banii soţiei

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, şi prefectul judeţului, Liviu Andrei,  sunt dispuşi să-şi doneze salariile pentru redresarea economiei ţării. Dacă Ion Călinoiu spune că se poate lipsi doar pentru o lună de cei 4.000 pe care îi câştigă, Liviu Andrei este dispus să trăiască fără salariul, care se ridică la 7.000 de lei şi o jumătate de an.

Ion Călinoiu câştigă lunar peste 4.000 de lei. El spune că nu îl va deranja foarte tare dacă i se va tăia 25% din venitul lunar. Mai mult afirmă că ar fi dispus să-şi doneze întreg salariu pentru refacerea economiei ţării însă doar timp de o lună. „Dacă aş şti sigur că banii ar fi folosiţi cum trebuie, să se facă investiţii, mi-aş dona salariu o lună, nu mai mult că nu am alte surse de venit şi nu am din ce trăi”, a spus Ion Călinoiu.

Prefectul judeţului Gorj, Liviu Andrei, este dispus să muncească o perioadă mai lungă de timp fără a fi plătit. Cu o condiţie însă! Să procedeze ca el toţi prefecţii şi subprefecţii din ţară precum şi cei aflaţi la conducerea consiliilor judeţene şi locale. „Şase luni renunţ la salariu numai ca apoi să ne fie mai bine. Am soţia care munceşte, am şi părinţi la ţară care au de toate, m-aş descurca foarte bine, ba chiar ar fi mai bine pentru mine că aş mânca mai sănătos, aş mânca numai de la ţară, ouă, lapte, părinţii mei au de toate“ a precizat Liviu Andrei.

Preşedintele Traian Băsescu a afirmat public că îşi va vira salariul cuvenit până la sfârşitul anului într-un fond de solidaritate.

Vizualizări: 101

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: