Premieră la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu”. „Cu sufletul nu-i de glumit”

Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” pune în scenă un spectacol inedit, duminică, 9 octombrie, începând cu ora 19:00.

„Cu sufletul nu-i de glumit” este o comedie neagră, menită să aducă hohote de râs în rândul spectatorilor și, în același timp, să producă stări și să trezească conștiințe:„Moartea nu-i decât o schimbare. Și omul are nevoie de schimbări .Un spectacol priveghi, unde se mănâncă, se bea pentru sufletul răposatului, se deapănă amintiri și se râde…Un spectacol despre suflete rătăcitoare si lumea necunoscută de dincolo”, afirmă regizorul Slava Sambriș.

Această premieră reprezintă o nouă provocare și pentru actori: „ Este un gen de teatru care îmi place( prefer teatrul realist sau cel care se apropie de realitatea din viață). La Teatrul Dramatic "Elvira Godeanu" se joacă o varietate de spectacole, pentru toate vârstele și preferințele. Provocarea noastră, a actorilor, este să ne adaptăm de fiecare dată și să oferim publicului tot ce e mai bun. „Cu sufletul nu-i de glumit este un spectacol care m-a făcut sa redescopăr sentimentul pe care l-am avut atunci când am făcut cunoștință cu această meserie grea, dar frumoasă”, ne spune actorul Iulian Marinescu. 

În ceea ce privește efortul din spatele scenei și relația regizor-actor, Iulian adaugă: „L-am cunoscut pe Slava Sambriș la castingul pentru „Istoria comunismului povestită pentru bolnavii mintal”. Din primele minute am știut că o să îmi placă să lucrez cu el. Procesul de lucru la acel spectacol nu a scăzut deloc așteptările pe care le aveam față de Slava. Totul era simplu și clar. Înainte de cel de-al doilea casting, atât eu cât și colegii mei ne doream foarte mult să facem parte din distribuție. Am primit cu entuziasm propunerile lui Slava. Deși nu am avut foarte mult timp la dispoziție, cu toții am dat tot, așa cum o facem de fiecare dată. Vă așteptăm la spectacol în număr cât mai mare. Ne dorim ca publicul să primească bine această piesă de teatru, să se distreze copios și să rămână cu ceva din această nouă experiență”.

Din distribuție fac parte actorii: Valeriu Bâzu, Iulian Marinescu, Vlad Cristian Fiu, Adrian Șerban, Simona Urs, Monica Sfetcu, Adelina Puzdrea, Mihai Rădulea, Vlad Rădulea. Alături de actori, vor avea o participare extraordinară lăutarii Cristi Geagu Cătăroiu și Taraful Pițigoi de la Cărbunești - Gioni Pițigoi, Romeo Lătărețu si Laurențiu Lătărețu. Regia: Slava Sambriș. Scenografia: Szőke Zsuzsi. Muzica originală: Dumitru Seretinean.

Biletele au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate de la Agenția teatrului sau online, accesând link-ul https://www.tomtix.ro/9880. Prețul unui bilet este de 30 lei. Pentru mai multe informații, vă este pus la dispoziție numărul de telefon: 0736 647 432.

Galerie foto




Vizualizări: 2,298

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: