Premieră: Târg de nunţi la Târgu Jiu!

Pentru prima dată la Târgu Jiu va fi organizat un târg de nunţi. Evenimentul se va desfăşura în data de 10 aprilie, la un local din municipiu. Agenţii economici care au produse sau care asigură servicii de nunţi vor expune aici. Evenimentul va cuprinde fel de fel de demonstraţii, prezentări de modă și concerte. Tinerii care au în plan să se căsătorească vor putea găsi decorul perfect, aranjamentele florale pe care le vor la nuntă, Dj, fotograf, videograf, destinația pentru luna de miere și multe altele.

Evenimentul va debuta la ora 10, când va avea loc deschiderea oficială a târgului, la restaurantul Rebecca. Până la orele 18 vor avea loc demonstraţii şi prezentări de produse şi servicii. Pentru această primă parte accesul participanţilor va fi fără taxă. Spre seară, sala va fi închisă pentru un cerc mai restrâns de participanţi. Vor avea loc demonstraţii de hair style, programe de muzică alternante, demonstraţii de dans, prezentare de modă rochii de mireasă şi demonstraţii de decor floral. Participanţii la aceste ultime evenimente vor plăti o taxă de 50 de lei în care este inclus şi un meniu, taxa asigurând şi participarea la o tombola cu câştig garantat.
"Evenimentul o să fie o îmbinare între conceptul de "Nuntă pentru o zi" şi un convenţional "Târg de nunți". Un concept de eveniment atât public, cât şi privat, în care să se regăsească atât expunerea de produse și servicii dar şi consumarea și compararea directă a acestora. Evenimentul va avea două părţi, prima, cea expoziţională, deschisă publicului larg, și cea de-a doua parte, cea experimentală, care va fi privată. Numărul ideal de participanţi pentru evenimentul privat este de 200 dintre care 50 vor participa la o tombolă care va avea ca premii produse sau servicii oferite de expozanții care doresc să ofere premii", a declarat Lucian Stan, organizator eveniment.
Fiecare agent economic va plăti o taxă cuprinsă între 100 şi 200 de lei în funcţie de mărimea standului pe care îl va solicita. Câteva mii de persoane sunt aşteptate să ia parte la eveniment.

Vizualizări: 2,961

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: