Premii în bani pentru elevii merituoși

Elevii merituoși din comuna gorjeană Roșia de Amaradia vor fi premiați de autoritățile locale. Așa cum obișnuiește în fiecare an, primarul din localitate oferă și de această dată la sfârșitul anului școlar burse elevilor care au obținut rezultate bune la învățătură, dar au și media zece la purtare.

Fiecare elev din comuna Roșia de Amaradia care a obținut media generală peste 8,75 la învățătură, dar și 10 la purtare, va primi din partea Primăriei și a Consiliului Local un premiu de 900 de lei.

”Felicităm elevii care au urmat cursurile școlare la unitatea școlară din localitate. Pentru obținerea de rezultate deosebite la învățătură în anul școlar 2020-2021, Primăria și Consiliul Local premiază cu suma de 900 lei pe fiecare elev care are media generală peste 8,75 și la purtare 10”, a anunțat primarul Liviu Cotojman.

De aceste burse de merit vor beneficia 74 de elevi din comuna Roșia de Amaradia. ”Aceste burse de merit acordate pentru rezultate deosebite se vor acorda în data de 20 iulie 2021 într-un cadru festiv, la orele 10. la în sala de festivități din localitate. Rog elevii beneficiari de această bursă de merit, care au vârsta mai mică de 14 ani, să vină însoțiți de un părinte sau tutore pentru a ridica sumele de bani acordate”, a mai spus primarul din Roșia de Amaradia.

Vizualizări: 1,062

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: