Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Presa din Vâlcea anunță înlocuitorul lui Ciurel la CEO

Veşti importante din Oltenia! Pe surse am aflat că zilele acestea va fi schimbat directorul de la Complexul Energetic Oltenia (CEO), Laurenţiu Ciurel. Locul său va fi luat de un vâlcean, cel care a condus cu succes o importantă unitate din judeţul Vâlcea, de pe Platforma Chimică. Este vorba despre Mihai Bălan, care în curând va fi numit director al CEO.

În cursul zilei de azi, 25 august 2015, în Vâlcea s-au făcut o serie de verificări în ceea ce-l priveşte pe fostul şef al CET Govora, Mihai Bălan, mai exact în privinţa integrităţii sale profesionale şi a activităţii de la instituţia subordonată Consiliului Judeţean Vâlcea, pe care a condus-o până acum câteva luni.

De asemenea, aceleaşi surse ne-au mărturisit că luni, 24 august 2015, Mihai Bălan a fost audiat la Parlamentul României, în cadrul comisiilor, în vederea numirii sale ca director al Complexului Energetic Oltenia.

Sursa: www.voceavalcii.ro

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: