Președintele unui club important din Liga 1, ridicat de mascați!

Preşedintele FC Rapid, Daniel Niculae, a fost ridicat de mascaţi, joi dimineaţă. Anunțul a fost făcut chiar de  acţionarul majoritar al giuleştenilor, Dan Şucu. 

Dosarul în care ar fi implicat președintele Rapidului este unul cu arme și muniții, conform presei centrale. Acțiunea oamenilor legii ar fi avut loc chiar în dimineața zilei de joi, 14 martie 2024.

La mai puțin de o săptămână distanță de la victoria de senzație din derby-ul cu FCSB, scor 4-0, Rapid e lovită de un scandal imens!  Președintele clubului, Daniel Niculae, fost atacant de echipă națională, a fost ridicat de mascați în dimineața zilei de joi, 14 martie. 

La scurt timp de la apariția informației, patronul de la Rapid, Dan Șucu, a oferit o primă reacție, iar afaceristul nu-și poate explica cum de a ajuns „Nico” să fie cercetat într-un astfel de dosar.

„Are legătură cu arme, muniții, chiar nu are sens! Chiar nu înţeleg cu ce poate să fie vorba. Eu ştiu că ultimul eveniment pe care l-am avut împreună a fost superb. Nu cunosc detalii, probabil vor apărea într-o perioadă foarte scurtă”, a declarat Dan Șucu, conform as.ro.

Surse judiciare au anunţat că mai multe percheziţii au loc în Bucureşti, Prahova, Ilfov, fiind vizaţi membri ai galeriei echipei Rapid. Conform surselor citate, percheziţiile sunt derulate de Serviciul Grupări infracţionale violente din Poliţia Capitalei, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

În comunicatul oficial al poliţiei se arată că poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Grupuri Infracţionale Violente pun în aplicare 19 mandate de percheziţie domiciliară şi 28 de mandate de aducere, în Municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov, Prahova şi Iaşi, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, distrugere prin incendiere, tulburarea ordinii publice prin violenţă asupra bunurilor, orice operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept, prevăzute de articolul 37 lit. a din Legea 126/1995.

Galerie foto


Vizualizări: 2,153

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: