Prezența lui Ponta la Târgu Jiu îl irită pe Iriza

Senatorul Scarlat Iriza a anunțat că nu va participa duminică la inaugurarea Sălii Sporturilor din Târgu Jiu. Chiar dacă a fost invitat de primarul Marcel Romanescu, parlamentarul ALDE a declarat că nu va da curs acestei invitații pentru că a aflat că va fi prezent și deputatul Victor Ponta: „Este un fel de protest. Atât eu, cât și parlamentarii de la PSD am stabilit să nu participăm la inaugurarea Sălii Sporturilor. Eu nu am fost de acord de la început să fie demolate Stadionul și Sala Sporturilor de aici, ci să fie construite unele noi la intrare în oraș, undeva în cartierul Vădeni, unde ar fi fost spațiu. Demolarea stadionului și a sălii au dus la retrogradarea echipelor Energia Târgu Jiu și Pandurii. Trebuie să recunoaștem. Am auzit că va participa și domnul Ponta. Tot s-a lăudat că s-a făcut tot pe mandatul său. Eu nu voi merge la inaugurare”, a spus Scarlat Iriza.

Pe de altă parte, senatorul Florin Cârciumaru a anunțat că el va participa la inaugurarea Sălii. Stadionul și Sala au costat peste 20 de milioane de euro, bani de la Compania Națională de Investiții.

Duminică va începe la Târgu Jiu Campionatul European de Box Under 22, eveniment la care vor participa sute de sportivi din aproximativ 30 de țări. (A.A.)

Vizualizări: 2,025

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: