Prietenii tânărului înecat în Jiu anunță că acceptă testul cu detectorul de minciuni

Mihai și Valentin, doi dintre cei trei prieteni care l-au însoțit pe Mihai Beuran în aventura de pe Jiu care i-a pus capăt vieții, anunță că acceptă testul cu detectorul de minciuni. Tânăra rămasă văduvă, Natalia Beuran, este cea care solicită acest test, pentru a se convinge că nu este nimeni vinovat de moartea celui care i-a fost soț doar trei zile.

Natalia Beuran a apelat la emisiunea Acces direct de la Antena 1 pentru a spune întrebările cu care a rămas după ce apele Jiului au luat viața soțului ei la doar 28 de ani, la doar trei zile de la cununia civilă și doar cu câteva zile înainte ca fetița lor să vină pe lume.

Deși nu le convine că se sugerează în spațiul public că sunt criminali, Mihai și Valentin au spus că acceptă testul cu detectorul de minciuni.

“Noi am scris și în declarațiile de la poliție, la final, că noi suntem de acord să mergem la detectorul de minciuni”, a spus Mihai în emisiune, iar Valentin a precizat că nu de ei depinde, fiind o decizie a celor care fac ancheta.

Reamintim că patru tineri au plecat acum câteva săptămâni cu barca pe Jiu, să se distreze. Apa era mică, dar în apropierea barajului de la Vîrț, doi dintre ei s-au dat jos, spunând că este periculos.

Mihai Beuran și cu celălalt Mihai au rămas în barcă. Curenții au fost prea puternici însă. “Eu aveam o vâslă în mână, el avea altă vâslă. Când am intrat cu barca pe mijlocul ecluzei, le-am ținut în mână, ne-am întins pe burtă, pe laterală, nu pe mijloc, țineam vâstele în mână, că poate-poate ne mai folosim de vâsle. Când am intrat în ecluză, erau foarte puternici curenții. (...) Barca s-a întors într-o parte, am auzit când a căzut, nu l-am văzut, am căzut în mijlocul bărcii”, a povestit Mihai în emisiune.

Tinerii i-au explicat Nataliei și de ce nu au participat la căutări, cadavrul lui Mihai Beuran fiind găsit după cinci zile. “Am văzut cum a murit, nu mai voiam să îl văd și mort. Știam că e mort, l-am văzut când s-a înecat”, a spus Valentin. Mihai, la rândul lui, a spus că nu a mers nici la căutări, nici la înmormântare, câtă vreme prietenii comuni îi spuneau că Natalia zice despre el că este criminal. “Niciodată nu l-am acuzat de crimă, am spus doar că vreau să aflu ce s-a întâmplat”, a susținut Natalia la Acces Direct.

Vizualizări: 7,410

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: