Femeia care și-a părăsit copilul nu vrea să se întoarcă acasă

Femeia de 32 de ani din comuna gorjeană Borăscu, dispărută după ce și-a lăsat fetița la o vecină acum mai bine de o săptămână, a fost găsită de polițiști la Turceni.

Tânăra a spus că nu vrea să revină acasă și că este într-o altă relație.

Protecția Copilului Gorj a făcut încă de joi o cercetare și a vorbit cu ambii părinți, tatăl fiind cel care se va ocupa de acum încolo de copil, el având și condiții de locuit bune, și veniturile necesare, dar și interesul față de copil. Mama a spus că nu vrea să se mai ocupe de micuță.

De altfel, cea care a avut și până acum grijă de copil a fost nașa fetiței, vecina la care a stat micuța în tot acest timp.

“Am evaluat situația, am discutat cu ambii părinți. Din păcate, mama nu dorește să revină la domiciliu, fiind într-o altă relație. Copilul a rămas în grija tatăului, care va fi sprijinit de nașa de botez, de care fetița este foarte atașată. Și până acum a fost foarte atentă la nevoile copilului”, a spus Lidia Bârsanu, psiholog la DGASPG Gorj, care a menționat că situația va rămâne sub monitorizarea direcției.

Reamintim că femeia a plecat pe 15 iulie de acasă, lăsând fetița la nașa ei, în timp ce tatăl micuței era la serviciu, în Craiova. Acesta a dat-o dispărută abia de 21 iulie, nefiind prima dată când femeia pleca de acasă cu zilele. (R.S.)

Vizualizări: 4,254

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: