Prima lovitură dată de Universitatea Craiova pentru viitorul sezon

Oltenii au început să caute deja jucători pentru viitorul sezon. Universitatea Craiova a avut parte de un nou campionat dezamăgitor, de aceea oficialii oltenilor au început deja pregătirea stagiunii următoare.

Eliminată prematur din Cupa României şi scoasă deja din lupta pentru titlu, Universitatea Craiova a început pregătirea noului sezon. Astfel, oficialii oltenilor au conturat o listă de transferuri pentru perioada de marcato din vară, iar principala ţintă este Marius Ştefănescu.

Însă marea problemă a Universităţii Craiova este reprezentată de interesul CFR-ului pentru mijlocaşul lui Sepsi. Conform sport.ro, campioana României vrea şi ea să-şi schimbe lotul din temelii, iar Marius Ştefănescu este dorit insistent de conducerea ardelenilor.

Marele avantaj al Universităţii Craiova este că Mihai Rotaru ar fi dispus să plătească suma dorită de oficialii lui Sepsi, un milion de euro, în schimbul lui Ştefănescu.

Cu evoluţii extrem de apreciate în ultimul an în Superligă, Marius Ştefănescu a jucat şi pentru prima reprezentativă a României, unde a bifat deja două prezenţe.

Alături de Sepsi, mijlocaşul de 24 de ani a cucerit două trofee, Cupa României şi Supercupa României.

Vizualizări: 15,545

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: