Prima victorie la Bîlta pentru handbaliştii UCB Târgu Jiu

Echipa de handbal a Clubului Sportiv UCB Târgu Jiu a înregistrat prima victorie pe teren propriu din noul sezon. Meciul din etapa a treia a Diviziei A s-a disputat tot în sala de la Bîlta, acolo unde echipa universitară din Târgu Jiu îşi dispută meciurile de acasă.

Sala de sport a Liceului Tehnologic "G-ral Constantin Șandru" din Bîlta, comuna Runcu, a găzduit meciul din etapa a 3-a a Diviziei A la handbal masculin dintre CS UCB Târgu Jiu şi CSU Poli Timişoara.

Intrarea la acest meci al universitarilor de la Târgu Jiu şi Timişoara a fost liberă chiar dacă la meciurile de la Bîlta se intră pe baza unor invitaţii, pentru a se putea respecta protocolul medical.

Echipa din Târgu Jiu s-a impus în faţa handbaliştilor de la CSU Poli Timişoara, scor 31-29, reuşind astfel să obţină prima victorie din noul sezon. Conduşi în prima parte a jocului de timişoreni, jucătorii lui Adrian Gorun au reuşit să egaleze după ce scorul la pauză a fost 16-13 pentru oaspeţi, şi apoi să preia conducerea pe tabelă şi să se impună în final, scor 31 - 29.

Cel mai bun marcator al echipei din Târgu Jiu a fost Bogdan Ivăşchescu, cu 10 goluri reuşite, urmat de Daniel Ghișe cu 7 goluri.  În următoarea etaoă a Diviziei A, universitarii din Târgu Jiu se vor deplasa la Timişoara, urmând să joace cu cea de-a doua echipă de pe Bega, SCM Politehnica Timişoara.

Clubul Sportiv Universitar din Târgu Jiu a anunţat că, la fiecare meci programat acasă, în sala de la Bîlta, va pune la dispoziția suporterilor un număr de maxim 90 / 120 de invitații, in funcție de contextul epidemiologic. Invitaţia poate fi procurată chiar și în ziua meciului de la responsabilul acces spectatori de la Sala de sport din Bîlta.

Galerie foto


Vizualizări: 508

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: