Trică se gândeşte la promovare, dar în sezonul viitor  

Antrenorul Eugen Trică a început bine la noua sa echipă, ACS Viitorul Târgu Jiu, dar nu are obiective măreţe pentru acest sezon. Tehnicianul are un obiectiv pe termen lung la noua sa echipă şi se gândeşte la promovare pentru viitorul sezon dar nu are contract decât până în vară.

Venit la echipă de două etape, antrenorul Eugen Trică are încredere că echipa sa va arăta din ce în ce mai bine, iar victoriile nu vor întârzia să apară. Deocamdată fără un obiectiv clar, Trică vrea să urce în clasamentul Ligii a 2-a dar despre promovare va vorbi abia sezonul viitor.

Acesta a semnat doar până la finele acestui campionat, urmând, probabil, o prelungire de contract în vara anului viitor. Noul antrenor al ACS Viitorul a explicat de ce a ales să meargă la o echipă aflată în subsolul clasamentului. „Am venit la Târgu Jiu pentru proiectul de aici. Îl cunosc pe domnul Nicolae Sarcina, finanțatorul echipei, și pe cei din staff, care vor o echipă competitivă, pe termen scurt și mediu. Deocamdată încercăm să adunăm cât mai multe puncte și vedem din iarnă ce întăriri putem aduce. Ne-ar mai trebui un atacant, un mijlocaș ofensiv, poate un mijlocaș stânga. Sper ca din sezonul următor să ne batem la promovare. Din sezonul viitor. Momentan încercăm să reglăm situația din mers. Am semnat până la terminarea sezonului, iar în cazul în care lucrurile merg bine, vom continua”, a afirmat Trică pentru liga2.ro.

Deocamdată echipa are un singur succes în campionat, obținut chiar etapa trecută, 2-1 cu Poli Timișoara, la primul meci cu Eugen Trică pe banca tehnică.

Vizualizări: 595

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: