Noroc pentru Universitatea Craiova la tragerea optimilor cupei

Echipa lui Laurenţiu Reghecampf a avut noroc la tragerea la sorţi a optimilor Cupei României. Universitatea Craiova va juca în optimi cu Minaur Baia Mare, formație din al treilea eșalon.

Federația Română de Fotbal a efectuat marţi, 5 octombrie, tragerea la sorți a meciurilor din faza optimilor de finală ale Cupei României, ediția 2021-2022. Faza șaisprezecimilor de finală s-a încheiat la 23 septembrie, iar mai departe au trecut două echipe din Liga 3, Minaur Baia Mare și CSO Filiași, patru din Liga 2, Dunărea Călărași, Politehnica Timișoara, FC Buzău, FC Hermannstadt, și zece din Liga 1, FC Voluntari, U Craiova 1948 SA, Rapid, Campionii FC Argeș, Chindia Târgoviște, Gaz Metan Mediaș, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, FCSB, Dinamo și Universitatea Craiova.

Oltenii au ajuns această fază a cupei după victoria în fața campioanei CFR Cluj.

În urma tragerii la sorți au rezultat următoarele meciuri în faza optimilor Cupei României:

FC Buzău – Dunărea Călărași

Politehnica Timișoara – Rapid

ACSO Filiași – FC Hermannstadt

FC Voluntari – FCSB

U Craiova 1948 SA – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

Minaur Baia Mare – Universitatea Craiova

Campionii FC Argeș – Dinamo

Gaz Metan Mediaș – Chindia Târgoviște

Partidele se vor desfășura într-o singură manșă eliminatorie, pe terenul echipelor care s-au clasat mai slab în sezonul trecut. Faza optimilor este programată să aibă loc în jurul datei de 27 octombrie. Programul exact va fi stabilit ulterior de FRF și deținătorii de drepturi TV.

Vizualizări: 1,359

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: