Nou protocol de colaborare între CS Pandurii și CSM Târgu Jiu

Cele două cluburi care se axează şi pe sporturile individuale în Târgu Jiu, CS Pandurii şi CSM Târgu Jiu, vor colabora şi în următorul an. Clubul de tradiţie al oraşului şi clubul Primăriei Târgu Jiu au decis încă de anul trecut să nu se concureze, ci să colaboreze pentru binele sportului gorjean.

Protocolul de colaborare dintre CS Pandurii Târgu Jiu și CSM Târgu Jiu a fost benefic pentru ambele cluburi după ce s-a semnat în urmă cu un an.

Directorul CS Pandurii, Mihai Prunariu, este convins că ambele cluburi au câştigat şi sportivii au beneficiat de condiţii bune de pregătire şi au putut participa la concursuri.

CS Pandurii este în continuare clubul mai sărac financiar dar are sportivi de valoare care, cu ajutorul dublei legitimări la CSM pot merge la concursuri şi pot fi şi recompensaţi pentru performanţele lor.

„Am avut o colaborare bună cu Clubul Sportiv Municipal, sperăm, de la anul, să facem un alt protocol, mult mai bun decât actualul. Din păcate, CS Pandurii suferă din cauza lipsei banilor”, a recunoscut directorul CS Pandurii, club la care bugetul s-a redus în pandemie dar costurile au crescut.

„Anul acesta, am avut un buget redus cu 25% față de anul trecut, dar am avut în schimb, fiind pandemie, cheltuieli suplimentare cu testele rapide. Sperăm la rectificare să prindem ceva bani, sperăm să dăm drumul şi la Hotel Sport, iar toate aceste lucruri să îmbunătățească performanța. Trebuie să recompensăm sportivii, dacă mă întrebați, acum nu-i putem recompensa așa cum se cuvine”, a mai spus Prunariu.

CS Pandurii şi CSM Târgu Jiu colaborează foarte bune la secţiile de lupte şi atletism, acolo unde sportivii au adus numeroase medalii ambelor cluburi în acest an.

Vizualizări: 391

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: