Primar acuzat că a accidentat o tânără de 24 de ani. Ce spune primarul!

Polițiștii din Cărbunești au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Băcești. Este implicat primarul din Stejari, Robert Paiuși. 


Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din comuna Stejari, în timp ce conducea un autoturism în satul Băcești, a acroșat cu oglinda laterală un pieton (femeie), în vârstă de 24 de ani din aceeași localitate, părăsind locul producerii evenimentului rutier.


În urma accidentului a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.


Conducătorul auto a fost identificat la scurt timp de polițiști și testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.


În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

Un incident electoral este raportat în comuna Stejari acolo unde primarul este cauzat că ar fi intrat cu mașina în echipă AUR. 

În timp ce primarul Robert Păiuși se plânge că contracandidați i-ar fi vandalizat mașină, aceștia au anunțat poliția și salvarea anunțând un accident rutier.

"Mă îndreptam spre biroul de la primărie, erau cei de la AUR, am încetinit mașina, m-am dat pe mijloc să îi las să treacă. Ulterior când am început să mă deplasez printre ei cineva mi-a dat cu pumnul în oglindă, am vrut să opresc, să mă dau jos, dar veneau spre mine agitați, să mă înjure, să mă bată, să mă scuipe, nu știu ce voiau să îmi facă. Mi-am continuat drumul spre primărie, am văzut că oglinda nu are nimic era doar sărită din clipsuri. Am făcut-o și pentru că nu era grav nu am anunțat poliția. Cei de la AUR au venit la mine că i-am lovit, că am dat cu mașina peste ei, am încercat să mă stăpânesc psihic dar nu am putut. A venit salvarea, poliția, am fost testat cu alcooltestul și o să fiu dus să mi se ia probe biologice. Ei spun că am lovit o fată cu oglinda în coastă și au chemat salvarea. Nu știu dacă cu 5 km la oră poți rupe coastele cuiva.Încă un episod din viața mea. De abia aștept să se termine odată campania electorală", a povestit primarul din Stejari, Robert Păiuși.

Reacția primarului AICI.https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=428573236552506&id=100006389861340&rdid=5OUn7I57c1ljtvAI

Vizualizări: 4,562

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: