Primar: Apa nu este potabilă, este dură și are nisip. Constructorul nu este de găsit pentru a remedia problemele

Apă dură, cu nisip și impurități primesc la robinet localnicii din comuna Vladimir și asta doar din vina constructorului care a realizat sistemul de alimentare cu apă, acuză autoritățile din comună. Din acest motiv, primăria a acționat constructorul în instanță pentru că lucrarea nu a fost recepționată și este în garanție, iar o expertiză realizată de un specialist arată clar că problemele sunt din cauza constructorului.

Sistemul de alimentare cu apă din comuna Vladimir este cea mai așteptată investiție atât de autoritățile locale cât și de săteni. Bucuria nu le-a fost prea mare când au văzut apa la robinet pentru că la scurt timp au apărut și problemele.

"Sistemul de alimentare cu apă nu este în regulă. Este funcțional, dar mereu sunt probleme vara când este secetă. Să nu vă mai spun că apa nu este potabilă, este foarte dură și are nisip și impurități. Vorbim de o investiție de 6.000.000 de lei care nu a fost recepționată tocmai din cauza acestor probleme și este încă în garanție. Constructorul trebuie să răspundă și să remedieze problemele și defecțiunile", a declarat primarul Marius Vijulan.

Pentru că autoritățile din Vladimir nu au reușit să ajungă la o înțelegere cu cei care au realizat lucrarea, au chemat constructorul în instanță.

"Este greu de găsit constructorul și mai ales de discutat cu el. Nu am vorbit decât prin corespondență. Lucrarea s-a terminat în 2020 în toată comuna, dar nu funcționează sistemul normal și de aceea nici nu am semnat recepția. Lucrarea este în garanție și avem o expertiză care semnalează clar ce probleme sunt la sistem și o să depun acest raport al expertului în instanță. Sunt sigur că o să avem câștig de cauză. Apa nu este potabilă, este foarte dură și cu nisip", a mai spus Marius Vijulan.

Vizualizări: 4,973

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: