Speranțe pentru un drum cârpit de ani de zile

Drumul Județean DJ 672 care traversează comuna Aninoasa ridică mari probleme șoferilor. Acest tronson de drum prezintă denivelări foarte mari și este mereu „cârpit” pe o parte și se rupe ulterior în altă parte.

Este vorba despre drumul județean care leagă localitățile Săulești-Aninoasa-Brănești și care s-a dovedit a fi unul de coșmar pentru șoferii care îl tranzitează. Numai pe raza comunei Aninoasa, cei 9 kilometri din acest drum sunt în stare avansată de degradare.

"Reabilitarea drumului județean 672 este cea mai mare dorință a mea. Avem promisiuni în acest sens de la conducerea Consiliului Județean Gorj. Îl au în vedere pentru că are foarte multe denivelări și fiind foarte vechi se pune un petic de asfalt aici și se sparge mai în față. Acest drum nu a fost modernizat niciodată pentru că eu așa îl știu. Din ce îmi amintesc, la un moment dat i s-a administrat un tratament de întreținere, dar atât. Acum am înțeles că este în procedură de licitație", a declarat Ilie Petroi, primarul comunei Aninoasa.
 
 
 
 
 

Vizualizări: 1,219

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: