Primar: Boza trebuie să demisioneze

Un primar din Gorj sugerează că Sorin Boza ar trebui să plece din fruntea Complexului Energetic Oltenia dacă, în acest an, compania va ieşi pe pierdere. „Trebuie să pierzi şi funcţiile de conducere pe care le ai, nu numai că eşti sancţionat. Înseamnă că nu corespunzi, nu ştii să aplici un management la situaţia existentă şi normal că trebuie să pleci prin demisie. Nu neapărat să te oblige cineva să pleci din funcţie. Ei s-au învăţat acolo, cu salariile astea fabuloase şi încearcă să ne enerveze şi mai mult. Se gândesc numai cum să-şi mai crească veniturile, nicidecum să facă ceva pentru oamenii de rând din producţie, pentru că ei ţin în priză Complexul Energetic Oltenia. Am văzut imagini cu ei prin noroi, de zici că sunt cercetători prin Sahara, nu angajaţi la CEO. Acesta e motivul pentru care minerul se revoltă”, a fost mesajul lui Cotojman, la Radio Infinit.

În plus, primarul este convins că directorii companiei nu ar lupta pentru binele minerilor, ci pentru propriile interese şi propriile buzunare. „Cei care conduc astăzi Complexul Energetic Oltenia nu au decât un scop. Să-şi vadă de interesele lor şi când e vorba de lefurile lor găsesc soluţii ingenioase. Dar nişte soluţii care nu au transparenţă, ei ştiu cum fac calcule, inventează formule noi. Doar auzim cum încearcă ei să-şi mărească lefurile. Să lucrezi la stat şi să ai atâtea venituri, sume fabuloase, naşte semne de întrebare”, a încheiat edilul.

Iar Cotojman nu este singurul primar care consideră că Sorin Boza ar trebui să plece de la CEO, dacă se vor confirma pierderile. Și edilul din Rovinari, Robert Filip, este de aceeaşi părere, solicitând, în repetate rânduri, ca Boza să se retragă. (M.M.)

Vizualizări: 1,531

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: