PSD: ALDE nu are dreptul la un post de viceprimar

Purtătorul de cuvânt al PSD Gorj, Anca Borduşanu, susţine că ALDE nu are dreptul la un post de viceprimar în Târgu Jiu, post pe care l-au revendicat în declaraţiile publice. „Am văzut pretenţiile pentru un post de viceprimar la Primăria Târgu Jiu. PSD are zece consilieri locali, o alianţă se putea face şi fără ALDE. Însă ALDE a venit alături de noi, pentru că a fost semnată o alianţă la nivel central. Prin protocolul semnat la nivel naţional au doar postul de vicepreşedinte la Consiliul Judeţean Gorj”, a explicat Borduşanu.

Purtătorul de cuvânt avertizează că PSD nu va mai tolera mult timp atacurile venite din partea aliaţilor de la ALDE. „I-am tolerat cu toate ieşirile pe care ALDE le-a avut în ultima perioadă. Am emis un singur comunicat de presă atunci când am considerat că s-a depăşit mult prea mult limita”, a spus Anca Borduşanu.

Potrivit purtătorului de cuvânt, cei de la ALDE refuză să se aşeze la masa dialogului cu liderii PSD. „Colegii de la ALDE refuză un dialog cu conducerea PSD Gorj. Au ales calea de a-şi spune nemulţumirile şi de a-şi arunca veninul în spaţiul public”, a spus Borduşanu. Cei de la ALDE au vorbit însă public de faptul că liderii PSD sunt cei care se dau ocupaţi după ce fixează întâlniri. (A.A.)

Vizualizări: 476

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: