Primar: Dacă tot am pierdut alegerile, am timp să cheltuiesc banii pe care i-am furat în 20 de ani

Un primar din Gorj părăsește primăria cu planuri mărețe de viitor, asta după ce localnicii nu l-au mai votat. Este vorba de primarul din comuna Schela, care după cinci mandate pleacă la pensie cu sufletul împăcat că a făcut tot ce a putut pentru comunitate, dar își asumă și greșelile făcute. Deși a fost supărat când a văzut rezultatul alegerilor, acum este mulțumit că oamenii l-au trimis la pensie, ca să poată să-și reia vechile obiceiuri, atunci când mergea și în 4 excursii pe an.

Aristide Șerbănescu are 73 de ani și cinci mandate de primar în comuna Schela. Este sigur că ar mai fi câștigat și aceste alegeri, dacă nu ar fi făcut o greșeală chiar pe final de mandat. ”Mai stau până vine numirea noului primar. Am făcut o greșeală pe care mi-o asum și pentru care am fost sancționat de alegători. Vreau să vă spun că am pierdut în două sate, acolo unde oamenii nu au înțeles că, atunci când am concesionat lacul de la Sâmbotin, m-am gândit că fac un lucru bun pentru comunitate, că voi aduce bani frumoși la bugetul local, fără să conteze a cui este firma. Oamenii s-au supărat că nu mai au unde să adape vacile și m-au adăpat pe mine”, a precizat Aristide Șerbănescu.

Deși a fost supărat când a văzut rezultatul alegerilor, pentru că nu se aștepta la o înfrângere, primarul din Schela a ajuns la concluzia că cetățenii i-au făcut un mare bine când nu l-au mai votat. ”Atunci am avut un gust amar. Acum îmi dau seama că mi-au făcut un mare bine. Voi avea și eu timp pentru mine. O să mă bucur de pensie și îmi voi relua vechile obiceiuri, de atunci când mergeam în 3-4 excursii pe an”.

Aristide Șerbănescu nici nu a predat primăria și deja are prima vacanță programată. ”Vreau să vă spun că acum o să am timp să cheltuiesc banii pe care i-am furat în 20 de ani. Europa am văzut-o toată, așa că acum o să încerc altceva. Voiam să plec în Malta prima dată, dar acolo este zonă roșie, la Wuhan m-aș fi dus, dar îmi e frică de virus, așa că am decis să plec în februarie în Dubai și apoi la Tokyo”, a mai spus primarul.

Vizualizări: 7,441

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: