Primar din Gorj: Am avut o gripă, dar m-am tratat acasă

Primarul din comuna gorjeană Bustuchin se laudă că niciun localnic din zonă nu a fost infectat cu noul coronavirus. Ion Ciocea le-a mulțumit pentru asta oamenilor din comună care, chiar dacă au răcit, s-au tratat acasă. Așa cum, de altfel, a mărturisit că a făcut și el. „Am avut o ușoară gripă și m-am tratat acasă”, a spus Ciocea.

Până acum, localitatea Bustuchin se menține printre cele care nu au înregistrat niciun caz de coronavirus. Primarul se mândește că nu are îmbolnăviri în localitatea pe care o conduce și pentru că polițiștii au patrulat non-stop mai ales în apropierea locuințelor unde erau oameni aflați în izolare la domiciliu.

Cu toate acestea, cazuri de viroze au fost semnalate. Chiar și primarul a mărturisit că a avut gripă, dar s-a tratat acasă. „Și eu sunt unul dintre cei care am avut o ușoară gripă. M-am tratat acasă, am respectat ce mi-a spus medicul. A doua zi, am fost la serviciu și uite că nu am ajuns să ocup un pat în spital unde poate cineva chiar avea nevoie”, a spus Ion Ciocea, la Accent TV.

Direcția de Sănătate Publică Gorj a anunțat joi că numărul total de infectări, de la începutul pandemiei, a ajuns la 995, dintre care 47 înregistrate în ultimele 24 de ore. A crescut mult și numărul de persoane vindecate - 687, în timp ce numărul deceselor rămâne de 35, cele mai multe fiind ale unor persoane cu afecțiuni grave.

Vizualizări: 4,496

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: