Primar: Nu sunt de acord cu decizia Consiliului de Administraţie. Elevii sunt supuşi la stres

Cutremurele din această săptămână au afectat mai multe clădiri din judeţul Gorj, provocând pagube materiale. Printre acestea se numără şi unităţile de învăţământ, care au fost atent evaluate în ultimele zile.

 

Sismele au continuat şi în cursul zilei de astăzi, motiv pentru care s-a propus reprogramarea activităţilor din „Şcoala Altfel” şi „Săptămâna verde”, astfel încât elevii să petreacă mai puţin timp în sala de clasă.

Primarul comunei Drăguţeşti, Dumitru Ion Popescu, nu este de acord cu hotărârea luată de Consiliului de Administrație al Școlii Gimnaziale din localitate, susţinând că elevii şi cadrele didactice sunt supuse la stres: „În contextul situației din județul Gorj (cutremure în mod repetat, replici seismice), având în vedere și adresa ISJ Gorj (cu privire la posibilitatea reprogramării activităților din "Școala Altfel" și "Săptămâna verde" pentru următoarele două săptămâni), primarul comunei Drăguţeşti dezaprobă decizia Consiliului de Administrație al Școlii Gimnaziale privitor la reluarea cursurilor cu prezență fizică începând de luni, 20.02.2023. Atât elevii, cât și cadrele didactice sunt supuse unui stres în această perioadă, existând deja o variantă propusă de forul tutelar superior. Nu știm considerentele care stau la baza deciziei C.A., dar nu este în regulă!”, au transmis reprezentanţii primăriei.

Rămâne de văzut cum va fi rezolvată această situaţie şi ce se va întâmpla cu programul şcolii din următoarele două săptămâni.

Vizualizări: 1,962

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: