Primar: Părinții sunt foarte supărați

Decizia guvernanților de a ține școlile închise în cazul în care profesorii nu sunt imunizați anti-Covid îi enervează pe unii primari din Gorj. De exemplu, elevii din Slivilești nu au revenit în bănci, tocmai pentru că nu a fost atinsă rata de 60% de imunizare.

Primarul din Slivilești, Sorin Bucurescu, spune că proporția de vaccinare este la limită, de 59,5%. Acesta se declară nemulțumit de situația creată.

”Situația la Slivilești este foarte proastă, din păcate. Școala nu a început fizic, așa cum și-ar fi dorit elevii și părinții. Nu mulți părinți au posibilitatea să cumpere ce le este necesar copiilor pentru a participa la cursurile online. De asemenea, fiind din mediul rural, nu toți părinții știu să îi ajute pe copii în a accesa platforma respectivă. În mediul rural este foarte greu să se facă școală online, atât timp cât părinții nu știu să-și ajute copii. Ne-ar mai fi trebuit o jumătate de profesor să fie vaccinat. Părinții sunt foarte supărați cu privire la aceste aspect. Profesorii sunt vaccinați în proporție de 59,5%. Această situație nu convine nimănui”, a spus primarul la Radio Infinit.

La nivelul județului Gorj sunt 20 de unități școlare unde elevii încă nu au revenit fizic în școli.

Vizualizări: 1,462

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: