Primar PSD: Iordache este un om extraordinar, dar nu prinde la primari

 Partidul Social Democrat Gorj pare că a negociat cu mulți primari PNL, pentru că frecvent apare câte un mesaj de ”bun venit în PSD”. Ca să nu-și piardă mandatele edilii care fac pasul către PSD nu își dau demisia din PNL, dar nici nu recunosc faptul că au schimbat culoarea politică.


 


Ion Bârcă, edilul din comuna Turburea, explică de ce primarii PNL aleg să schimbe partidul cu un an înainte de alegeri.


 ”Singurul lucru care trebuie pus în balanță este conducătorul Partidului Național Liberal și conducătorii Partidului Social Democrat de la Gorj. Atracția este că PSD este un partid cu oameni bine pregătiți. Domnul Iordache este un om extraordinar, dar nu prinde la primari. Eu îl apreciez și îl stimez, dar nu prinde la oameni. În comparație cu el, domnul Weber și domnul Cosmin Popescu merg între oameni. La domnul Cosmin ușa este deschisă pentru toată lumea, fără a ține cont de culoarea politică și cel mai important e că și rezolvă problemele”.

După ce săptămâna trecută Mihai Weber a anunțat trecerea la PSD a primarului din Turcinești Dumitru Modrea, acum a fost anunțată venirea la Partidul Social Democrat și a primarului liberal din Arcani, Daniel Coiculescu.


Potrivit unor surse din interiorul Partidului Național Liberal, în perioada următoare alți edili liberali își vor lua zborul la PSD.

Vizualizări: 2,011

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: