Primar PSD: Nu mă aşteptam să nu primesc nimic

Aristide Şerbănescu, primar la Schela, este al doilea ales din PSD Gorj care îşi manifestă public nemulţumirea cu privire la sumele mici de bani primite de judeţ la rectificare. „Nu mă aşteptam la o sumă mare. Nici nu solicitasem mult, dar o sumă cât de mică mi-ar fi fost de trebuinţă. Nu mă aşteptam să nu primesc nimic. Cică nu am ochi albaştri şi păr creţ”, de aia nu am primit, a comentat Aristide Şerbănescu la Radio Infinit. „S-a făcut atâta tam-tam cu creşterea economică şi cu rectificarea pe plus... Asta e, încercăm să mergem înainte. Pentru funcţionarea instituţiei am, dar aveam nevoie pentru cofinanţarea unui proiect pe PNDL2, unde nu am toată suma”, a explicat primarul din Schela.

Şerbănescu nu este singurul primar PSD care şi-a exprimat nemulţumirea după rectificarea de buget, care a fost mult sub aşteptări. Tonul l-a dat primarul din Bengeşti Ciocadia, Victor Geogia. „Cetăţenii din judeţul Gorj sunt buni numai să aducă voturi PSD, iar când e vorba de bani, ni se întoarce spatele. De altfel, noi nu avem nici măcar un secretar de stat care să ne reprezinte în Guvernul României. Nu ai oameni sus, nu te aştepţi nici să ai bani la rectificare”, a spus Geogia.

Printre localităţile din Gorj care nu au primit bani la rectificare se numără oraşele Tismana, Turceni, Bumbeşti-Jiu şi comune ca Drăguţeşti, Căpreni, Stejari, Padeş, Schela sau Turcineşti. (A.A.)

Vizualizări: 626

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: