Primar reclamat la parchet de vărul său. „E o răzbunare”

10 mii de lei amendă, după declaraţia de la poliţie! Este răzbunarea de care susţine că a avut parte o rudă a primarului din localitatea Albeni. Concret, verişorul primarului a fost chemat în faţa poliţiştilor să le spună ce ştie în legătură cu închiderea centrului de permanenţă din comună. Acesta susţine că primarul Ionuţ Stan l-ar fi contactat şi i-ar fi spus ce să declare şi pentru că nu s-ar fi conformat, a fost amendat că-şi construia un gard fără autorizaţie.

Totul s-a întâmplat zilele trecute, când anchetatorii au început audierile în cadrul dosarului în care primarul din Albeni este cercetat că ar fi închis abuziv centrul de permanenţă din localitate.

„Primarul m-a pus martor în dosarul cu doctoriţa, cu închiderea centrului de permanenţă. Probabil a crezut că o să declar ce vrea dânsul, dar eu am spus adevărul. El voia să spun altceva, am şi dovezi în acest sens, mesajele de pe telefon. Pe 8 octombrie am dat declaraţii la poliţie, pe 10 am primit amenda. A venit la mine la poartă, cu două salariate, a măsurat gardul şi mi-a trimis prin una din salariate o amendă de o mie de lei. Am refuzat să o primesc şi acum am primit prin poştă o amendă de 10 mii de lei. E o răzbunare”, a spus Neluş Cornoiu, vărul primarului.

Marţi, bărbatul va depune plângere împotriva primarului la Parchetul Târgu-Cărbuneşti, iar la Poliţia Târgu Jiu va duce probe care să arate că primarul a încercat să îi influenţeze mărturia. Contactat telefonic, primarul din Albeni nu a vrut să comenteze. A subliniat doar că amenda aplicată în acest caz nu are nicio legătură cu audierile.

Centrul de permanenţă din Albeni a fost închis în urmă cu câteva luni. Primarul a vrut atunci să se răzbune pe medicul din comună, cu care ar fi avut o relaţie amoroasă, iar, mai apoi, inspectorii Direcţiei pentru Sănătate Publică Gorj au suspendat activitatea centrului până va ajunge acolo un alt medic.

Vizualizări: 2,745

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: