Primar șantajat de un președinte de CJ. Plata: o excursie la Monte Carlo!

Președintele Consiliului Județean Ilfov, Marian Petrache, este acuzat de șantaj de fostul primar din Jilava. Acesta din urmă l-a denunțat la DNA pentru șantaj și luare de mită, fapta petrecându-se acum nouă ani. Fostul primar Adrian Mladin susține în denunț că Petrache a aflat că își schimbase domiciliul din Jilava pe București, ceea ce ar fi dus la pierderea mandatului de primar. După două zile și-a reparat greșeala, dar Petrache a aflat și i-a cerut plata unei excursii la Monte Carlo pentru a nu-l lăsa fără mandat. 

Marian Petrache a fost citat vineri la DNA, unde a recunoscut că primarul i-a plătit excursia, la mijloc fiind alte considerente. Petrache a anunțat că va renunța la funcțiile deținute în PNL, dar rămâne președintele CJ Ilfov, pentru că a fost ales.

Pare să fie ziua dreptei la DNA, unde au mai fost chemați pentru declarații primarul din Timișoara, Nicolae Robu, și fostul ministru al Culturii, Theodor Paleologu.

update: Preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Marian Petrache, a primit, în 2008, de la fostul primar al comunei Jilava Adrian Mladin contravaloarea unor sejururi la Monte Carlo şi Saint Moritz (aproximativ 57.000 de lei), precum şi 10.000 de euro pentru partid, ca să nu dispună prefectului de Ilfov, aflat pe atunci în subordinea sa, emiterea ordinului de întrerupere a mandatului de primar, arată procurorii DNA.

Vizualizări: 1,868

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: