Primăria a făcut dispensar, dar nu găsește medici

Comuna Negomir se poate mândri cu un dispensar nou, realizat după standarde europene. Aici au fost amenajate şase cabinete medicale şi un spaţiu pentru o farmacie. Primarul din localitate speră să aducă aici medici de diferite specializări, dar asta după o consultare cu cetăţenii.

Investiţia la dispensarul comunal se ridică la aproximativ 850.000 de lei şi a fost finalizată. Aici funcţionează deja un cabinet de medicină de familie şi o farmacie, însă primarul din localitate speră să diversifice serviciile medicale oferite localnicilor din Negomir. "Dispensarul este gata. Pe lângă cabinetul de medicină de familie ne mai dorim încă unul, dar şi alţi specialişti. În primul rând mă gândesc la un medic stomatolog, care să vină aici măcar o dată sau de două ori pe săptămînă. Noi vrem să introducem dispensarul în domeniul public şi apoi o să dăm spre concesionare cabinetele. O să ne consultăm şi cu cetăţenii să vedem cam ce specialişti îşi doresc şi să vedem ce putem face", a precizat primarul Tudor Oiţă.

Concesionarea cabinetelor se va face prin licitaţie. Acum preţul este de 2 lei pe metru pătrat, însă în mod sigur va creşte când dispensarul va funcţiona la capacitate.

Vizualizări: 1,662

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: